Ouder en kind

Home/Ouder en kind
Ouder en kind 2017-05-12T12:47:15+00:00

Wegens grote drukte en persoonlijke omstandigheden heb ik tot aan de zomervakantie helaas geen ruimte voor nieuwe cliënten. Vanaf september neem ik weer nieuwe cliënten aan. Het is mogelijk om op de wachtlijst voor september te komen. Wil je dat, vul dan onderstaand contactformulier in. Voor bestaande cliënten heb ik nog wel ruimte!

Ouders kunnen bij mij terecht voor advies, begeleiding en onderzoek. Ook geef ik diverse cursussen en trainingen voor ouders ter ondersteuning in de opvoeding en begeleiding.

Wanneer jij hulp kunt gebruiken bij de begeleiding van je hoogbegaafde kind, dan kun je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek op mijn praktijk in Arnhem. In dit gesprek (45 min) bespreken we waar je tegenaan loopt in de omgang en/of ontwikkeling van je kind. Vervolgens bespreken we op welke manier we jullie een stap vooruit kunnen helpen.

Mijn aanbod:

– Schoolpakket 360 ˚
– Thuispakket
– Oudercursus ‘Opvoeden van je hoogbegaafde kind’
– Intelligentie- en didactisch onderzoek
– Coaching kind
– Mindset-training voor kinderen
Interesse? Maak dan nu een afspraak!

(de website is nog in opbouw, daarom werken de links nog niet. Daar wordt aan gewerkt!)

Contactformulier

Click edit button to change this text.